Λαμία: «Ακροβάτες» έκαναν διπλή διάρρηξη σε πολυκατοικία στη Λαμία

Λαμία: «Ακροβάτες» έκαναν διπλή διάρρηξη σε πολυκατοικία στη Λαμία

Οι δράστες άρπαξαν μετρητά, ένα ακριβό ρολόι και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, διαλέγοντας με την ησυχία τους τα πιο ακριβά και αφήνοντας όσα δεν είχαν μεγάλη αξία

listis_diarixi
Ικανότητες... Spiderman είχαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που "χτύπησαν" μια πολυκατοικία κοντά στο Πανεπιστήμιο της Λαμίας, αφού αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου από τους σωλήνες υδρορροής και παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα για να εισβάλλουν στο εσωτερικό!

Οι δράστες άρπαξαν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα μετρητά, ένα ακριβό ρολόι και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, διαλέγοντας με την ησυχία τους τα πιο ακριβά και αφήνοντας όσα δεν είχαν μεγάλη αξία! Φαίνεται, όμως, ότι δεν τους φάνηκαν αρκετά, γιατί αμέσως μετά τρύπωσαν και στο διπλανό διαμέρισμα περνώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, διέρρηξαν και σε αυτό μια μπαλκονόπορτα και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά!

Οι δυο διαρρήξεις έγιναν αργά τη νύχτα της Παρασκευής, όταν έλειπαν οι ένοικοι, που βρήκαν ανάστατα όλα τα δωμάτια όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες, ενώ το Εγκληματολογικό πήρε αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους "ακροβάτες" διαρρήκτες.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης