Η σύζυγος του Πεσκόφ κατέβασε το βίντεο που σπάει πιάτα στην Ελλάδα

Η σύζυγος του Πεσκόφ κατέβασε το βίντεο που σπάει πιάτα στην Ελλάδα

Η ανάρτηση της Τατιάννα Νάβκα προκάλεσε κατακραυγή από Ρώσους χρήστες των social media, που την κατηγόρησαν για έλλειψη πατριωτισμού

navka-arthro
Μετά την κατακραυγή, η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Πούτιν, αναγκάστηκε να διαγράψει από τον λογαριασμό της στο Instagram το βίντεο που τη δείχνει να σπάει πιάτα και να χορεύει συρτάκι.

Μάλιστα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema αναδημοσιεύτηκε από μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η σύζυγος του γραμματέα του Πούτιν κάνει διακοπές στην Ελλάδα


Η Τατιάννα Νάβκα βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει πού ακριβώς και, απ' ό,τι φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο Instagram, διασκέδασε...αλα ελληνικά, σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας συρτάκι.

Σημειώνεται ότι το όνομά της, όπως κι αυτό του συζύγου της, περιλαμβάνεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, όπου γεννήθηκε η Νάβκα το 1975, την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Κλείσιμο
WhatsApp-Image-2022-08-20-at-21_40_23-_1_
"Πώς φτάσατε εκεί; Κυρώσεις, σύνορα κλειστά..., είσαι η γυναίκα του γραμματέα του προέδρου, πρέπει να είσαι σπίτι, πού είναι ο πατριωτισμός σου;;;"


«Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα. Για μένα αυτό είναι ένα αξιοθέατο. Τι νομίζετε;» Ήταν το σχόλιο της στην επίμαχη ανάρτηση που προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακόλουθων της, που δεν συμφωνούν με την επιλογή της να περναει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε χώρα «μη φιλική» της Ρωσίας.

navka_in__3_


Άλλοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο και αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες χάνουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης, ενώ άλλοι την ρωτούσαν αν ντρέπεται για εκείνην ο σύζυγός της.

navka_in__1_



Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μπροστά στα μάτια του «θεωρητικού» του Πούτιν σκότωσαν την κόρη του - Δείτε βίντεο


«Ζήσαμε εμπειρία τρόμου»: Ο Γερμανός περιγράφει την καταδίωξη από τους Κρητικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης