Χαλάζι σε μέγεθος αυγού στην Καστοριά - Τραυματίστηκε γυναίκα στον ώμο
Zημιές σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά και σε καλλιέργειες από το χαλάζι - Δείτε βίντεο και φωτογρααφίες
Καλοκαιρινό χαλάζισε μέγεθος... αυγού έπεσε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου στην Καστοριά και στα γύρω χωριά, προκαλώντας, μάλιστα, και σημαντικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά και σε καλλιέργειες.
Μάλιστα, μέσα στην πόλη της Καστοριάς, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της Ελένης Γάκη, μια γυναίκα τραυματίστηκε στον ώμο από το μέγεθος και τη δύναμη πτώσης του χαλαζιού!
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.