Δράμα: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού λίγες ημέρες πριν το φονικό - Η ζήλεια του 64χρονου προκάλεσε τον χωρισμό

Δράμα: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού λίγες ημέρες πριν το φονικό - Η ζήλεια του 64χρονου προκάλεσε τον χωρισμό

Δύο ημέρες πριν τον μοιραίο καβγά το ζευγάρι είχε πάει μαζί σε ένα παιδικό πάρτυ - Σε άσχημη κατάσταση οι κόρες του ζευγαριού

drama-59xroni-2_2
Την ώρα που η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 59χρονης από το σύζυγό της στο σπίτι τους στην Προσοτσάνη της Δράμας προκαλεί σοκ, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη σχέση του ζευγαριού.

Η ζήλεια του 64χρονου επιχειρηματία για την 59χρονη σύζυγό του φαίνεται πως ήταν η αιτία που προκάλεσε το χωρισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος ζήλευε παράφορα τη σύζυγό του με αποτέλεσμα αυτή να του ζητήσει διαζύγιο. Μια απόφαση που πυροδοτήσε την έκρηξη του δράστη. Αυτή η οργή του είχε ανησυχήσει την 59χρονη η οποία πρόσφατα είχε εκμυστηρευθεί σε φιλικό της πρόσωπο πως φοβάται ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα της κάνει κακό.

Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε το φονικό που θα ακολουθούσε καθώς δύο ημέρες πριν από το μοιραίο καβγά το ζευγάρι είχε πάει μαζί σε ένα παιδικό πάρτυ. Εκεί, τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν ευδιάθετοι φεύγοντας μάλιστα μαζί για το σπίτι τους.

Όπως μαρτυρούν φίλοι και συγγενείς τους, η συμβίωση τους ήταν ειρηνική παρόλο που είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Η 59χρονη φρόντιζε τον 64χρονο, έμεναν μαζί και αρκετές ημέρες φιλοξενούσαν από κοινού στο σπίτι τα εγγόνια τους.

Σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι κόρες του ζευγαριού οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν το άγριο φονικό που συνέβη στο πατρικό τους σπίτι με θύμα τη μητέρα τους.

Κλείσιμο
Η μικρή κόρη, η οποία βρήκε νεκρή τη μητέρα της στο σαλόνι και τον πατέρα της στη μπανιέρα, υποστηρίζεται από ψυχολόγο ενώ η αδελφή της έμαθε τα τραγικά νέα από την Ικαρία όπου ζει και εργάζεται.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης