Συνελήφθη άνδρας στη Δυτική Αττική για κατάχρηση ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν μία δασκάλα του νηπιαγωγείου παρατήρησε τον 55χρονο καταγγελλόμενο δάσκαλο να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις σε βάρος του παιδιού στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού (ο πατέρας είναι αστυνομικός) και η μητέρα μαζί με την νηπιαγωγό προχώρησαν στη σχετική καταγγελία στις 31/5.
Ο νηπιαγωγός συνελήφθη και χθες Τετάρτη (1/6) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Σήμερα (Πέμπτη 2/6) πέρασε Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.