Συνελήφθη σε καταυλισμό Ρομά της δυτικής Αττικής ο 22χρονος ληστής που χθες το απόγευμα, εισέβαλε μαζί με ένα ακόμη άτομοσε κατάστημα με ρούχα και μαχαίρωσε την ιδιοκτήτρια από την Κίνα για να τη ληστέψει.
Ο μαχαιροβγάλτης του Μενιδίου, αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίσθηκε και οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης εντοπίστηκε στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας και συνελήφθη.
Η κατάσταση της γυναίκας, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, δεν είναι εμπνέει ανησυχία.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»