ΦΣΑ: Καταγράφονται ελλείψεις σε περισσότερα από 400 φάρμακα
«Οι ελλείψεις των φαρμάκων που εισάγει το ΙΦΕΤ, θυγατρική του ΕΟΦ και επομένως υπό κρατικό έλεγχο, είναι πρωτοφανείς», αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών
Eλλείψεις σε περισσότερα από 400 φάρμακα εμφανίζονται στην αγορά, σύμφωναμε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής (ΦΣΑ). Ειδικότερα, παρατηρούνται ελλείψεις σε παυσίπονα, αντιπυρετικά, αντιπηκτικά, εισπνεόμενα για το αναπνευστικό, αντιδιαβητικά, αντιβιοτικά κ.λπ.
Επίσης, «οι ελλείψεις των φαρμάκων που εισάγει το ΙΦΕΤ, θυγατρική του ΕΟΦ και επομένως υπό κρατικό έλεγχο, είναι πρωτοφανείς», αναφέρει ο ΦΣΑ.
«Παρ' όλη τη δραματική κατάσταση, κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται. Οι φαρμακοποιοί δίνουν καθημερινά μάχη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν -όποτε είναι δυνατό- τα απαραίτητα φάρμακα για την υγεία των ασθενών», σημειώνει ο ΦΣΑ και καλεί την πολιτεία να λάβει μέτρα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.