Κιλκίς: Διαρρήκτης μαχαίρωσε σκύλο-φύλακα, γιατί τον εμπόδιζε να κλέψει!

Κιλκίς: Διαρρήκτης μαχαίρωσε σκύλο-φύλακα, γιατί τον εμπόδιζε να κλέψει!

Αν και πληγωμένος, ο σκύλος κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή - Ο δράστης συνελήφθη την επόμενη μέρα

σκυλ
Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ένας Έλληνας "κυνηγός" μετάλλων, που εισέβαλε στον περιφραγμένο χώρο μιας κτηνοτροφικής μονάδας σε περιοχή του Κιλκίς για να αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και δεν δίστασε να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο τον σκύλο που του επιτέθηκε!

Αν και πληγωμένο, το άτυχο ζώο κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή και ο δράστης μπήκε στο όχημά του για να διαφύγει. Όμως, την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας που τον είχαν ταυτοποιήσει, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κακοποίηση ζώου συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε.

Έκλεψαν πανάκριβα οικοδομικά υλικά

Σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή σε περιοχή της Λευκάδας είχαν τρυπώσει άγνωστοι που έκλεψαν οικοδομικά υλικά αξίας 2.500 ευρώ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Απολλωνίων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών που διαβιβαστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Το κατάστημα μιας γυναίκας σε περιοχή της Πέλλας παραβίασαν τα ξημερώματα της περασμένης άγνωστοι που έκλεψαν Δευτέρας διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αλμωπίας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες και στην κατοχή του ενός βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων πουαποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανεπιστήμια: Μειώνονται οι θέσεις εισακτέων στα κεντρικά και αυξάνονται στα περιφερειακά

Κουνήθηκε ξανά τα ξημερώματα η Θήβα με 4,3 Ρίχτερ και άλλες τέσσερις δονήσεις σε δυο ώρες

Γαλλικές εκλογές: Στις κάλπες σήμερα η χώρα - Θρίλερ για Μακρόν και Λε Πεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης