Ρούλα Πισπιρίγκου: Έντονα εκνευρισμένη όταν έμαθε ότι η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έντονα εκνευρισμένη όταν έμαθε ότι η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

«Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς» έλεγε η μητέρα των τριών κοριτσιών - «Εννέα χρονών ΑμεΑ τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;» είπε για τις τοξικολογικές εξετάσεις

roula_dikastirio1
Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν έμαθε, τον Φεβρουάριο, ότι η Εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Η αντίδρασή της ήταν σίγουρα ασυνήθιστη, καθώς μέχρι τότε έδειχνε πάντα ψυχρή και αποστασιοποιημένη, μια στάση που εγκατέλειψε, ειδικά όταν σχολίασε την έμφαση των ιατροδικαστών στις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Από ποιον έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέα; Να δει τι; Ποιος σας τα είπε εσάς αυτά;» φώναζε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Μάλιστα δικαιολόγησε τον εκνευρισμό της λέγοντας ότι κάθε γιατρός βγαίνει «και λέει ό,τι του κατέβη, μίλησαν για γονιδιακά που θα τελειώσουν τον Μάιο, μίλησαν για τον απινιδωτή, που δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους, δεν είναι δικό μου».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα είχε έντονα επικρίνει τις διαστάσεις που είχε πάρει η υπόθεση στην κοινή γνώμη. «Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, να σκοτώνει, να βιάζει, αλλά εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά και μετά εμάς» είπε.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός της έγινε ακόμη εντονότερος όταν σχολίασε τις δηλώσεις ιατροδικαστή για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Το να λέει ιατροδικαστής ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές σε ένα 9χρονο παιδί, πείτε μου εσείς, 9 χρονών Αμεα, τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;» είπε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciy2paecu149)



Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ με 148 κρούσματα στη Βουλή τον Μάρτιο

Τελεσίγραφο Πούτιν στους Ευρωπαίους για πληρωμές φυσικού αερίου σε ρούβλια


«Δεν διανοείστε πώς έκανε το παιδί, τι τράβαγε», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τελευταία συνέντευξη πριν τη σύλληψή της




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης