Πάτρα: Πότε θα μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Πάτρα: Πότε θα μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Δηλώνει «σοκαρισμένος»  - Στο σπίτι της οικογένειας, υπήρξαν από χθες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σπιτιου

manosdaskalakis
Αποκλεισμένο από χθες το απόγευμα είναι το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι της οιοκογένειας στην Πάτρα, για τον φόβο επεισοδίων. Πολύς κόσμος έχει περάσει από την γειτονιά στην οδό Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια των τριών κοριτσιών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως είπε ο κ. Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του συζύγου της 33χρονης, του Μάνου Δασκαλάκη που έχει συλληφθεί: «Ο Μ.Δ. δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως».

Στο σπίτι της οικογένειας, υπήρξαν χθες κάποιες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σπιτιού. Πολλοί προσέρχονται για να αφήσουν λίγα λουλούδια, ενώ έχουν ανάψει κεριά μπροστά στην είσοδο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και λένε πόσο άδικο ήταν να χαθούν τρεις ψυχές με τέτοιον τρόπο. Στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας υπάρχουν δύο συγγενικά πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σχετικές με την υπόθεση.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να αποκλείσει κάθε πρόσβαση μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι, απειλώντας με λιντσάρισμα ακόμα και τους στενούς συγγενείς της. Μάλιστα το συγκεντρωμένο πλήθος αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να μην εγκαταλείψουν το σημείο υπό το φόβο επεισοδίων.

Λίγο αφού έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της. Το κλίμα μέχρι αργά τη νύχτα ήταν τεταμένο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο,  χτυπούσε τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών. Μάλιστα, φώναζαν και κατά των αστυνομικών λέγοντάς τους: «τι τους προστατεύετε ρε». Το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας ενώ στα πατζούρια του σπιτιού έγραψαν τη λέξη «Θάνατος στους παιδοκτόνους». Όταν η μητέρα της Ρούλας έφτασε στο σημείο, το οργισμένο πλήθος άρχιζε να τους φωνάζει ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα και την έβαλε μέσα για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα.

Οργή λαού στην Πάτρα

Κλείσιμο
patra000001


patra000002


patra000003


patra000004


Πάτρα (1)


Πάτρα (2)

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού
patra002
patra003

Το εξαγριωμένο πλήθος πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Επεισοδιακή είσοδος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της

Κάποιοι από το πλήθος έγραψαν «Θάνατος στους  παιδοκτόνους», στα παντζούρια του σπίτιού, όπως δείχνουν εικόνες από το σημείο.
patra001
Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. 

Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της  μικρής Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρήσουν υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν.

Στις 04.10 τα ξημερώματα έφυγαν τελικά από το σπίτι της οδού Μπιζανίου 27 στην Πάτρα οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε βίντεο: Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά-«κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου» που έφεραν την εξιχνίαση
Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά-«κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου» που έφεραν την εξιχνίαση

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: 21 «κατηγορώ» για τoν γυναικολόγο με τα... μακριά δάχτυλα - Πώς κακοποιούσε τις ασθενείς του

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου ήταν πρωτοσέλιδο

«Παμφάγο τέρας» γράφει για την Πισπιρίγκου η παιδοψυχολόγος που ανέλυσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης