Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδίκως την στοχοποίησαν, είναι μάνα υπόδειγμα» λέει η αδερφή της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδίκως την στοχοποίησαν, είναι μάνα υπόδειγμα» λέει η αδερφή της Πισπιρίγκου

«Λένε ότι η Ρούλα έβαλε μία ουσία, αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;» διερωτήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, προσθέτοντας ότι η αδερφή της είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα»

aderfi_roulas
Μάνα-υπόδειγμα» χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η αδερφή της Δήμητρα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία της ανιψιάς της Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορεί να έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Λένε ότι έβαλε μία ουσία. Αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο STAR. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για αδικία, καθώς είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα» και δεν έχει προλάβει να ξεσπάσει για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

«Αδίκως τη στοχοποίησαν, ήταν μία μάνα υπόδειγμα» ανέφερε, λέγοντας ότι η οικογένεια θα είναι μαζί της «μέχρι τελικής πτώσεως, να τη στηρίζουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Ήταν ένα κανονικό ζευγάρι. Είχαν και τους τσακωμούς και την καθημερινότητα, όπως όλα τα ζευγάρια. Λάτρευαν τα παιδιά τους, ήταν πάνω στα παιδιά, η Ρούλα πολύ περισσότερο. Ήταν μία οικογένεια εντελώς φυσιολογική», είπε.

«Ποιος μας προστάτευε χθες;»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν χθες, με τη σύλληψη της αδερφή της.

Γύρω στις 5 έφτασαν οι αστυνομικοί και κάλεσαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πάει μαζί τους για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον Λύτρα και δεν είχαμε μετά επικοινωνία με τη Ρούλα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στο σπίτι βρέθηκε ένας θείος της, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας αλλά και ο πατέρας, της ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει, καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη και κόσμος είχε συγκεντρωθεί απέξω «Είναι τραγικό. Ό,τι και να είχε γίνει, που δεν έχει γίνει, σαν Πολιτεία δεν το δέχομαι. Ποιος μας προστάτευσε; Παρακαλάγαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατεύσουν. Έσπασαν την πόρτα και καταφέραμε και βγήκαμε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα» είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cixzvh1if9i9)




Ειδήσεις σήμερα:

Μαρτυρία πως η Πισπιρίγκου είχε ζητήσει προστασία - Πιέζουν τον Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ


Ληστής εισέβαλε στη έπαυλη των Μπέκαμ στο Λονδίνο - «Έφυγε» με λεία χιλιάδων λιρών


Ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έως και 20 λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης