Αθήνα - Ναρκωτικά: Drones της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας για παρεμπόριο

Αθήνα - Ναρκωτικά: Drones της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας για παρεμπόριο

Στόχος του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ειναι να μπει φρένο στη διακίνηση ναρκωτικών, την παράνομη μετανάστευση, το παρεμπόριο, τα «μαϊμού» ταξί και τη μικροεγκληματικότητα που πλήττουν συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου

5500630
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας με drones, ειδικές δυνάμεις και εκατοντάδες αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, σαρώνει το κέντρο της Αθήνας.

Στόχος του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ειναι να μπει φρένο στη διακίνηση ναρκωτικών, την παράνομη μετανάστευση, το παρεμπόριο, τα «μαϊμού» ταξί και τη μικροεγκληματικότητα που πλήττουν συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου.

Ισχυρες δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ, των ΜΑΤ, της Ασφάλειας και της Τροχαίας απλώνονται απο την Ομόνοια, τα στενά δρομάκια της πόλης, την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ drones της Αστυνομίας περίπολούν απο αέρος για να δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχείρηση «κάθαρση στο κέντρο» είναι μεγάλης διάρκειας και στο μάτι των αρχών μπαίνουν εκατοντάδες άτομα, οχήματα, καταστήματα και επιχειρήσεις ενώ ενημέρωση για την πορεία των ερευνών και τα αποτελέσματα έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης