Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να επιχειρεί να… μπουκάρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του.
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κιλκισίου, περίπου στις 19:00. Όπως περιέγραψε στο GRTimes.gr ο αδελφός της νεαρής γυναίκας Ρομά, ο πρώην σύντροφός της επιχείρησε, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, να… μπει με το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού που διαμένει η κοπέλα μαζί με την οικογένειά της!
Ο άνδρας, επίσης Ρομά, οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας “Suzuki” ενώ από θαύμα, όπως είπε ο αδελφός της νεαρής γυναίκας, δεν τραυματίστηκε κάνεις. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφός της ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί τα μέλη της οικογένειας και την νεαρή γυναίκα, ενώ κατά πληροφορίες, ήθελε να δει το παιδί του που μένει μαζί της.
Για το συμβάν κλήθηκε η ΕΛΑΣ που έφτασε άμεσα στο σημείο και αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ατόμου. Όπως δήλωσε ο αδελφός της στην αστυνομία, από το μαύρο αυτοκίνητο έχει σπάσει ο προφυλακτήρας ενώ, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει μεταξύ των δύο οικογενειών.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας