Θεσσαλονίκη:Eπιχείρησε να «μπουκάρει» με το αυτοκίνητο στο σπίτι της πρώην συντρόφου του (βίντεο και φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη:Eπιχείρησε να «μπουκάρει» με το αυτοκίνητο στο σπίτι της πρώην συντρόφου του (βίντεο και φωτογραφίες)

Απειλούσε την οικογένεια της νεαρής κοπέλας και ζητούσε να δει το παιδί τους - «Δεν είναι το πρώτο περιστατικό» λέει ο αδερφός της

θες
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να επιχειρεί να… μπουκάρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κιλκισίου, περίπου στις 19:00. Όπως περιέγραψε στο GRTimes.gr ο αδελφός της νεαρής γυναίκας Ρομά, ο πρώην σύντροφός της επιχείρησε, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, να… μπει με το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού που διαμένει η κοπέλα μαζί με την οικογένειά της!

Επεισόδιο μεταξύ Ρομά στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr


Ο άνδρας, επίσης Ρομά, οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας “Suzuki” ενώ από θαύμα, όπως είπε ο αδελφός της νεαρής γυναίκας, δεν τραυματίστηκε κάνεις. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφός της ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί τα μέλη της οικογένειας και την νεαρή γυναίκα, ενώ κατά πληροφορίες, ήθελε να δει το παιδί του που μένει μαζί της.

Αστυνομια-2
Αστυνομια-3
Κλείσιμο


Για το συμβάν κλήθηκε η ΕΛΑΣ που έφτασε άμεσα στο σημείο και αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ατόμου. Όπως δήλωσε ο αδελφός της στην αστυνομία, από το μαύρο αυτοκίνητο έχει σπάσει ο προφυλακτήρας ενώ, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει μεταξύ των δύο οικογενειών.

Αστυνομια-1-1


Ειδήσεις σήμερα:

Οινούσσες: «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε» - Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό

Κρίση στην Ουκρανία: Η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης