Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ιατροδικαστή» λέει η οικογένεια

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ιατροδικαστή» λέει η οικογένεια

«Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» ανέφερε ο πατέρας σε πατρινό μέσο για την πληροφορία πως ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

patra_tzwrtzina_pateras_xr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα τριών χρόνων. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά νωρίτερα το protothema.gr, oι έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, οδηγούν τις αρμόδιες αρχές στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις αυτές, το πατρινό theBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Το ίδιο δηλώνει στο theBest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος εμφανίζεται «αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα» ενώ, όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό. «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» λέει χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

«Είναι ζωντανός, περιμένει να τον βοηθήσουμε» λέει η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη στο Euroferry Olympia

Ψηφιακά ραντεβού και στο Κτηματολόγιο - Σε λειτουργία το myKtimatologioLive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης