Euroferry Olympia: «Είναι ζωντανός, περιμένει να τον βοηθήσουμε» λέει η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη

Euroferry Olympia: «Είναι ζωντανός, περιμένει να τον βοηθήσουμε» λέει η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη

Συγκλονίζει η γυναίκα του, μιλώντας στο protothema.gr - «Δεν ήθελε να ταξιδέψει με το πλοίο, έλεγε ότι ήταν σαπιοκάραβο» - Συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των δέκα επιβαινόντων

πλοιο
Την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης των υπόλοιπων αγνοούμενων του πλοίου Euroferry Olympia οι ελπίδες για επιζώντες όλο και λιγοστεύουν, παρόλο που οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δέκα άνθρωποι παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι. Τρεις εξ αυτών είναι Έλληνες με τις οικογένειες τους να βρίσκονται στην Κέρκυρα ώστε να ενημερώνονται το γρηγορότερο δυνατόν για την πορεία των ερευνών.

Μία από τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί είναι η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη, Βένια, η οποία μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει ότι ο άνδρας της δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί το θεωρούσε σαπιοκάραβο. Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Παρασκευή τα ξημερώματα όταν και ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο. Η ίδια δεν χάνει την πίστη της και τις ελπίδες της και δηλώνει πως ο άνδρας της είναι ζωντανός περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία.

«Ο άντρας μου είναι ζωντανός και περιμένει να τον βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι είναι εγκλωβισμένος. Είναι ένας έμπειρος οδηγός και λόγω της εμπειρίας του πιστεύω ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές σημείο μέσα στο καράβι, αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και περιμένει από εμάς να τον βρούμε και να τον σώσουμε. Δεν θέλω να ακούω ότι είναι αγνοούμενος ο άντρας μου» λέει η Βένια Μπεκιάρη και συνεχίζει:

«Ο άντρας μου δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί έλεγε ότι ήταν σαπιοκάραβο. Οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν καθόλου καλές. Καταλαβαίνω ότι οι άντρες της ΕΜΑΚ κάνουν καλή δουλειά αλλά πρέπει να βρεθεί ο σύζυγός μου, γιατί δεν αντέχω άλλο».

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν 3 πλωτά, 5 ρυμουλκά, ένα σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και είναι σε ετοιμότητα 1 ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα του λιμενικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή γιατρού για τη χορήγηση όλων των φαρμάκων ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Το τραγούδι μανιφέστο κατά του Ερντογάν «θα περάσει κι αυτό το βάσανο» που ενοχλεί το περιβάλλον του «σουλτάνου»

Δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης