«Μαϊμού» δικηγόρος και υπάλληλος του ΣΔΟΕ εξαπάτησε 87 άτομα

«Μαϊμού» δικηγόρος και υπάλληλος του ΣΔΟΕ εξαπάτησε 87 άτομα

Η 51χρονη εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στις Σέρρες επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια

xeiropedes
Στην πλήρη διαλεύκανση της δράσης μιας 51χρονης που προσποιείτο την δικηγόρο ή την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στις Σέρρες επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, αλλά και στην ταυτοποίηση του 69χρονου συνεργού της, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η πολυμήχανη απατεώνισσα είχε συλληφθεί στις 2 Αυγούστου του 2021, όταν απέσπασε 1.000 ευρώ από μία Ελληνίδα, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού. Στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι την τελευταία τετραετία διέπραξε συνολικά 56 απάτες και μια απόπειρα σε βάρος κατοίκων της περιοχής, των οποίων την εμπιστοσύνη αποκτούσε με διάφορα προσχήματα και τους είχε αποσπάσει συνολικά 127.167 ευρώ!

Η έρευνα για την δράση της 51χρονης και του 69χρονου συνεχίζεται και ήδη στην ογκώδη δικογραφία προστέθηκαν άλλες 31 απάτες που διέπραξε από το μακρινό 2008! Μάλιστα, από τα θύματά τους απέσπασαν συνολικά 141.000 ευρώ και αντικείμενα αξίας 1.359 ευρώ! Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι τα θύματα που έφτασαν ήδη τα 87 είναι πολύ περισσότερα.



Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο», λέει η Φωτεινή Ψυχίδου

Στον εισαγγελέα η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα - «Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα» υποστηρίζει για τη δολοφονία του παιδιού της

Οικονόμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο απέναντι στην ακρίβεια, από την αντιπολίτευση ακούμε ευχολόγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης