Εξαπάτησαν οκτώ ηλικιωμένες και άρπαξαν 220.000 ευρώ

Εξαπάτησαν οκτώ ηλικιωμένες και άρπαξαν 220.000 ευρώ

Η δράση των δύο ανδρών πάει πολύ πίσω χρονικά καθώς εξιχνιάστηκε άλλη μια απάτη που έγινε πριν από τέσσερις μήνες

Fthiwtida-apati-DEH
Δύο εβδομάδες μετά την ταυτοποίηση δύο απατεώνων που είχαν εξαπατήσει επτά ηλικιωμένους παριστάνοντας τους ηλεκτρολόγους της ΔΕΗ και τους είχαν αρπάξει πάνω από 220.000 ευρώ, αποδείχθηκε ότι η δράση τους πηγαίνει πολύ πίσω χρονικά καθώς εξιχνιάστηκε άλλη μια απάτη που έγινε πριν από τέσσερις μήνες.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας, ταυτοποιήθηκε ένας 38χρονος ο οποίος είχε πλησιάσει στις 26 Οκτωβρίου μια 90χρονη στην αυλή του σπιτιού της σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας με το πρόσχημα ότι θα επιδιόρθωνε βλάβη στο ρολόι και οι πρίζες, ώστε να πληρώνει λιγότερα στους επόμενους λογαριασμούς. Καθώς ο δράστης απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα δωμάτια, είχε καταφέρει να βρει τις οικονομίες της ηλικιωμένης και να τις αρπάξει.

Ο 38χρονος είναι ο Αθανάσιος Καραγκούνης από την Αθήνα και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από την Ασφάλεια Αττικής στις 23 Ιανουαρίου, μαζί με αυτά του 56χρονου συνεργού του Απόστολου Καμπέρη από τη Λαμία που είχε συλληφθεί για διακεκριμένες κλοπές με την ίδια μέθοδο. Τότε, οι αστυνομικοί είχαν εξιχνιάσει επτά περιπτώσεις, αλλά ήδη προστέθηκε μια ακόμη. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται.



Ειδήσεις σήμερα:

Επιδοτήσεις στην ενέργεια: 39 ευρώ για νοικοκυριά – 65 ευρώ για επιχειρήσεις τον Φεβρουάριο

Δεν εμφανίστηκε για τη δίκη του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η έκκληση της παθούσας στα ΜΜΕ

Η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπεσε θύμα revenge porn μόλις στα 15 της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης