Η Κατερίνα Μονογυιού σε μοναστήρι στα Μετέωρα λίγο πριν συμπληρωθούν 30 ημέρες από τον θάνατο του αδελφού της

Η Κατερίνα Μονογυιού σε μοναστήρι στα Μετέωρα λίγο πριν συμπληρωθούν 30 ημέρες από τον θάνατο του αδελφού της

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιανουαρίου, όταν η Ferrari που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες – Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ καταβάλει προσπάθειες για να επιστρέψει στην σκληρή πραγματικότητα – Δείτε φωτογραφίες

katerina_monoguiou
Μόλις λίγα 24ωρα πριν συμπληρωθούν 30μέρες από τον θάνατο του Μυκονιάτη επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού που έφυγε από την ζωή στις 13 Ιανουαρίου όταν η Ferrari την οποία οδηγούσε τυλίχτηκε στις φλόγες στην Βούλα και η αδελφή του Κατερίνα, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ, καταβάλει προσπάθειες να επιστρέψει στην σκληρή πραγματικότητα της.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η επίσης βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα οι δυο γυναίκες βρέθηκαν χθες στα Μετέωρα και στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου για λίγες ώρες προσευχής και ξενάγησης στους λατρευτικούς χώρους της Μονής όπου φυλάσσεται η τίμια Κάρα του Αγίου Χαραλάμπους.

Την ανάρτηση η βουλευτής Τρικάλων συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Tα μοναστήρια μας, τα στολίδια της Ορθοδοξίας μας, βρίσκονται πάντα εκεί...σε κάθε δύσκολη στιγμή μας, για να μας υπενθυμίζουν, ότι η πίστη δεν είναι λογική πράξη... Είναι το πιο μεγάλο τόλμημα... Είναι η άνευ όρων παράδοση στα χέρια του Θεού...».

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εγκαινίων του Κέντρου Ημέρας για παιδιά και εφήβους, που δημιουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο που έγιναν από την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη.

katerina_monoguiou1


Καταβεβλημένη προσπαθεί να επιστρέψει στη σκληρή πραγματικότητα

Στις φωτογραφίες η όμορφη βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού φαίνεται καταβεβλημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε λαμπερή και προσεγμένη εικόνα της.

Ο βίαιος θάνατος του αδελφού της την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου την έχει πονέσει τόσο πολύ με αποτέλεσμα ο χρόνος να έχει σταματήσει για εκείνη, την στιγμή που πληροφορήθηκε το φρικτό γεγονός, που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή της και της οικογένειας της.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Βούλας στις 13 Ιανουαρίου, μέσα στη νέα του Ferrari 488 Pista, όταν αυτή έφυγε από την πορεία της και ο ίδιος έχασε τον έλεγχο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης