Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 25χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό - Δώρισε τα όργανα η οικογένεια

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 25χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό - Δώρισε τα όργανα η οικογένεια

Νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο» από τις 11 Ιανουαρίου, αλλά δεν τα κατάφερε - Η δωρεά των οργάνων της άτυχης κοπέλας χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπους

ippokrateio_thessaloniki
Ζωή σε τέσσερις ανθρώπους χάρισε η οικογένεια της 25χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στην Πολίχνη.

Η νεαρή κοπέλα είχε παρασυρθεί από φορτηγό στις 11 Ιανουαρίου στην Πολίχνη. Διεκομίσθη στο “Ιπποκράτειο”, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Με ανάρτησή της η ομάδα “Ένωση Πολιτών Μετέωρα Πολίχνης” έκανε γνωστή την απόφαση της οικογένειας προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων της άτυχης 25χρονης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αριστερός της νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος προ 20ετίας είχε υποβληθεί για πρώτη φορά σε μεταμόσχευση νεφρού. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ιπποκράτειο, το περασμένο Σάββατο και ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του.

Ο δεξιός νεφρός της 25χρονης μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή στον Ευαγγελισμό και το ήπαρ στο Λαϊκό. Επίσης, ο ένας κερατοειδής της άτυχης κοπέλας αναμένεται να χαρίσει την όραση σε ασθενή, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η σχετική ανάρτηση:

“Δεν τα κατάφερε η 25χρονη Στέλλα. Είχε παρασυρθεί από φορτηγό στην περιοχή μας στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στις 11 Γενάρη.

Νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένεια της θανούσης αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και έτσι στήθηκε γέφυρα ζωής για τέσσερις συνανθρώπους μας. Έδωσε ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας δωρίζοντας τα όργανα της σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δύναμη τους να κάνουν αυτή την δωρεά. Ας είναι το τελευταίο θύμα αυτού του επικίνδυνου δρόμου”.

Δεν τα κατάφερε η 25χρονη Στέλλα. Είχε παρασυρθεί από φορτηγό στην περιοχή μας στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στις 11...

Posted by Ενωση πολιτων Μετεωρα Πολιχνης on Monday, January 24, 2022
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο βίντεο στη Λιβαδειά: Έκανε σκι στο δρόμο δεμένος πίσω από αυτοκίνητο


Ιστορίες εγκλωβισμένων από την Αττική Οδό - Πώς βίωσαν τον «Γολγοθά» στο χιόνι

Ο Τσιτσιπάς γίνεται viral... σώζοντας ένα ball girl από ένα έντομο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης