Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ιστορίες εγκλωβισμένων από την Αττική Οδό - Πώς βίωσαν τον «Γολγοθά» στο χιόνι

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ιστορίες εγκλωβισμένων από την Αττική Οδό - Πώς βίωσαν τον «Γολγοθά» στο χιόνι

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για αρκετές ώρες στην Αττική Οδό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από τον στρατό έπειτα από... 13 ώρες

5490183
Μια κατάσταση άνευ προηγουμένου βιώνουν από το πρωί όσοι επιχείρησαν να μπουν στην Αττική Οδό για να πάνε στους δουλειές τους ή στα σπίτια τους, καθώς ο κακοκαιρία «Ελπίς» και η… ετοιμότητα των «υπεύθυνων» τους κράτησε εγκλωβισμένους για πολλές ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Η Αττική Οδός σε ανακοίνωσή ανέφερε ότι τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν εξαιτίας οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών τους, με αποτέλεσμα να «κολλήσουν» στις ουρές χιλιομέτρων και τα εκχιονιστικά.

Αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες οδηγοί να βρεθούν στα όριά τους, καθώς εγκλωβίστηκαν στο σημείο από το πρωί χωρίς νερό και φαγητό. Όσοι είχαν αρκετά καύσιμα κράτησαν αναμμένες τις μηχανές τους για να ζεσταθούν, ενώ άλλοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους και να μπουν στον Προαστιακό για να απεγκλωβιστούν από την κίνηση και να φύγουν από τον σταθμό της Κάντζας.



Μέχρι να φτάσουν στο σημείο άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων για να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που παρέμενε από το μεσημέρι στα οχήματά του και πολλούς εξ αυτών τους οδηγήσουν σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν απόψε, οι μαρτυρίες των εγκλωβισμένων ή συγγενών τους στo twitter συγκλονίζουν.

Κλείσιμο


«Απίστευτες εικόνες στο ύψος Δ. Πλακεντίας. Οι οδηγοί έχουν χωθεί στο τούνελ για να μην ξεπαγιάσουν, το χιόνι έχει ανέβει κοντά στο 1m, έχει περάσει ένα βαν της #ΑττικηΟδος κ έφυγε ενώ τους υποσχέθηκαν αντιδρομηση. Τους ρίχνουν χυμούς κ τροφή διανομείς φούρνων», αναφέρει ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος γράφει ότι «απεγκλώβισαν τους ανθρώπους από την Αττική οδό για να τους πετάξουν σε μια αίθουσα του αεροδρομίου. Α, τους έδωσαν κι από ένα κουπόνι των 10 ευρώ για να φάνε, λέει μια φίλη που είναι εκεί»!



«Ο πατέρας μου είναι από τη 1 η ώρα στη Κάντζα εγκλωβισμένος και με καρδιά και ζάχαρο, αν πάθει κάτι ποιος θα πάρει ευθύνη ???», αναρωτιέται μια άλλη χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.



Άλλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι δουλεία έχουν τα ΕΚΑΜ στα χιόνια, ενώ αρκετοί καταγγέλουν την αδιαφορία.





















Ειδήσεις σήμερα:

Απεγκλωβίστηκαν δυο οικογένειες με πέντε παιδιά από κατάλυμα στον Κρουσώνα Ηρακλείου

Λαγουβάρδος στο protothema: Σπάνια χιονοκαταιγίδα με κεραυνούς στην Αττική, το χιόνι θα φθάσει έως και τους 30 πόντους

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλείνουν σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης