Ατελείωτες ουρές από τα ξημερώματα έξω από διαγνωστικά κέντρα για ένα rapid ή PCR τεστ
Οι πολίτες σπεύδουν στα σημεία ελέγχου είτε γιατί βγήκαν θετικοί σε self test, είτε γιατί ήρθαν σε επαφή με κρούσμα ή απλώς θέλουν… να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο
Τεράστιες είναι οι ουρές και σήμερα έξω από τα διαγνωστικά κέντρα και τα κέντρα Υγείαςόπου διενεργούνται rapidκαι PCR test.
Στο Κέντρο Υγείας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, άνθρωποι που βγήκαν θετικοί στο self test ή ήρθαν σε επαφή με κρούσμα ή άλλοι που απλώς θέλουν… να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, έκαναν ουρές από τα ξημερώματα έξω το σημείο ελέγχου.
Μάλιστα, κάποιοι οι οποίοι έχουν ήδη θετικό self test, παραπονιούνται ότι περιμένουν ώρες για ένα PCR test.
Από τα ξημερώματα οι πολίτες βρέθηκαν έξω απο το Κέντρο Υγείας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας:
Ατελείωτες ουρές στο ΙΚΑ Καλλιθέας:
Κλείσιμο
Ουρές έξω από το «Υγεία»:
Ουρές και στο «Ιασώ»:
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πολίτης ανέφερε ότι έφτασε στο Κέντρο Υγείας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τις 4 τα ξημερώματα καθώς χθες ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί.
Όλα αυτά την ώρα που οι δείκτες της πανδημίας «καλπάζουν» στη χώρα με την Omicronνα είναι η κυρίαρχη παραλλαγή στην Αττική.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία