Αλεξανδρούπολη: Η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της είπε στο νοσοκομείο πως έπεσε από σκάλα
Οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος - Βρέθηκε θετική και στον κορωνοϊό! - Δεν άντεξε και κατέληξε - Δείτε βίντεο
Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.
Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊόνοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.
Δείτε βίντεο:
Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.