Ένα πραγματικό θρίλερ με ανατροπές και αλλαγές δεδομένων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νέο Ηράκλειο με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφάλειας και τα στοιχεία του ιατροδικαστή, πιθανότατα η 30χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της.
Και αυτό γιατί το τραύμα που φέρει ο νεαρός άνδρας είναι από απόσταση περίπου 1.5 μέτρου ενώ εξ επαφής φέρεται να είναι η βολή που σκότωσε τη γυναίκα.
Συνεπώς το συμπέρασμα των ειδικών λέει ότι η κοπέλα μάλλον πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό της και έδωσε τέλος στη ζωή της.
Κλείσιμο
Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Δεν δούλευαν, κλείστηκαν στον εαυτό τους και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.
Ο τρίτος αδερφός που ζει στην ίδια πολυκατοικία είναι αυτός που συντηρούσε την οικογένεια και όταν σήμερα το πρωί άκουσε τους πυροβολισμούς ειδοποίησε την Αστυνομία.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή