Κορωνοϊός: Πιστοποιητικά εμβολιασμού σε... μπρελόκ τυπώνει παρέα Θεσσαλονικιών

Κορωνοϊός: Πιστοποιητικά εμβολιασμού σε... μπρελόκ τυπώνει παρέα Θεσσαλονικιών

Τυπώνουν τα QR codes πάνω σε ανακυκλώσιμο πλαστικό - Πώς μπορεί να παραγγείλει κάποιος το δικό του

μπρελοκ
Μία ομολογουμένως έξυπνη πατέντα σκέφτηκαν τρεις νέοι Θεσσαλονικείς. Βλέποντας πόσο δύσκολο είναι να αναζητείς το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο κινητό σου κάθε φορά που μπαίνεις κάπου, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μπρελόκ με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τυπώνουν τα QR codes των πιστοποιητικών εμβολιασμού πάνω σε ανακυκλώσιμο πλαστικό το οποίο έχει τη μορφή μπρελόκ για να προσαρμόζεται στα κλειδιά. Ο κάτοχος του μπρελόκ με το QR code μπορεί να το επιδεικνύει εύκολα και γρήγορα όποτε χρειαστεί.

Η ιδέα ανήκει στους: Γιάννη Κουκούλη, Γιάννη Παύλοβιτς και Αθανάσιο Ρωσσικόπουλο-Παππά. Οι τρεις τους υλοποιούν την ιδέα τους μέσα από το e-shop SuppleSys, έχοντας ως έδρα τη Θεσσαλονίκη. “Η χρονοβόρα και απαγορευτική, πολλές φορές, διαδικασία της επίδειξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο σε δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εστίασης, τράπεζες και εμπορικά καταστήματα γίνεται απλούστατη με το 3D printing” εξηγεί στο thestival ο Γιάννης Κουκούλης.

Πως θα αποκτήσετε το δικό σας μπρελόκ

Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή. Ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονικά μια φόρμα με τα στοιχεία του καθώς και να ανεβάσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε μορφή PDF στο supplesys.gr. Μετά, σε διάστημα τριών έως έξι ημερών θα το παραλάβει στην τοποθεσία που έχει δηλώσει.

Η παρέα των νεαρών που εμπνεύστηκε το μπρελόκ με το πιστοποιητικό εμβολιασμού δηλώνει ότι θα διαθέσει μέρος των κερδών από τις πωλήσεις σε δενδροφυτεύσεις στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Εύβοιας και της Αττικής.

2-1-1-1024x1024
Gray-1024x1024


Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για την παραλλαγή Omicron: Ευρωπαϊκό «μπλόκο» σε 7 Αφρικανικές χώρες, βουτιά στα χρηματιστήρια

Έρχεται νέα παρτίδα 2.000 μονοκλωνικών και 20.000 επιπλέον αντιικά χάπια τον Ιανουάριο

Προβληματισμός στην Εκκλησία για τους ελέγχους - Εξετάζουν πρόσληψη εταιριών σεκιούριτι και μανουάλια έξω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης