Σε μπλουζάκι τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του ο Θανάσης Γιώγλου, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι το έκανε για να αποφεύγει τη διαδικασία επίδειξης του πιστοποιητικού του κάθε φορά που πηγαίνει σε τράπεζες, δουλειές ή και σε καφέ.
«Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5», είπε.
Η εκτύπωση της μπλούζας του στοίχισε 20 ευρώ, αφού όπως είπε είναι… μεγάλο μέγεθος.
Όπως είπε μάλιστα, τέλος, το χρησιμοποίησε ήδη στο γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος του. Εκεί το έδειξε στον υπεύθυνο για να μπει στο χώρο, ο οποίος «έμεινε άναυδος».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.