Πάτρα: 22χρονος ξύπνησε μετά από δυο μήνες σε κώμα - Είχε πέσει από κάρο

Πάτρα: 22χρονος ξύπνησε μετά από δυο μήνες σε κώμα - Είχε πέσει από κάρο

Ο 22χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση από κάρο στις 11 Αυγούστου στο Βαρθολομιό - Όλα, πλέον, εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάστασή του

pgnp
Νικητής βγήκε ο 22χρονος Αλέξανδρος, στη μεγάλη μάχη που έδωσε για να διατηρηθεί στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία δύο μηνών, στην ΜΕΘ και την νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ένα άτυχο περιστατικό που σημειώθηκε στις 11 Αυγούστου, του προκάλεσε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική βλάβη. Ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Όμως, με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και ατόμων που του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του, όλα εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάστασή του, η οποία συνεχίζεται με φυσιοθεραπείες, στο σπίτι του στην Πάτρα, και πολύ σύντομα θα μπορεί να περπατήσει ξανά.

Ο σοβαρός τραυματισμός μετά από πτώση από κάρο

Ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε πέσει από την καρότσα κάρου στην περιοχή του Βαρθολομιού και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Πηγή: patrisnews

Ειδήσεις σήμερα:

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη χωρίς τέλος για το θάνατο της

Συνάντηση Μπάιντεν - Βαρθολομαίου στο Λευκό Οίκο: Η Σχολή της Χάλκης, τα εμβόλια και το κλίμα

Επίθεση με βιτριόλι: Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης