Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλά συνελήφθη για διάρρηξη!

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλά συνελήφθη για διάρρηξη!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης

astynomia_1
Μόνος του προδόθηκε ένας από τους δυο δράστες της διάρρηξης που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Συκαμινέας στη Λέσβο, καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Καλλονή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα!

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος στους δύο Έλληνες ηλικίας 24 και 29 χρόνων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, βρήκαν πάνω τους τα κοσμήματα μικρής αξίας που είχαν κλέψει από το σπίτι παραβιάζοντας την είσοδο και τους φόρεσαν χειροπέδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Εξιχνίασαν διάρρηξη στην Εύβοια

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει του απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας σε ένα σπίτι στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όπου άγνωστος παραβίασε ένα παράθυρο και άρπαξε 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Δράστης ήταν ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί πεθαίνουν νέοι άνθρωποι από κορωνοϊό - Τι δείχνουν τα ποσοστά

Ντόρα Μπακογιάννη: Ξεκινά ανοσοθεραπεία - «Βροχή» συμπαράστασης στη μάχη με τον καρκίνο

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου - «Κανένας λόγος ανησυχίας», λένε οι σεισμολόγοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης