Ηράκλειο: 84χρονος δρομέας έτρεξε στο Run Greece και έκανε 5 χιλιόμετρα σε 50 λεπτά

Ηράκλειο: 84χρονος δρομέας έτρεξε στο Run Greece και έκανε 5 χιλιόμετρα σε 50 λεπτά

Ο Βασίλης Στεφανής δήλωσε για πρώτη φορά συμμετοχή  στη διοργάνωση και αποφάσισε να μετέχει κάθε χρόνο – Μήνυμα προς τους νέους να πρωτοστατούν και να μην κοιτούν τον καναπέ 

rungreece
Στη διοργάνωση Run Greece στο Ηράκλειο μετείχε ο 84χρονος δρομέας Βασίλης Στεφανής, που έτρεξε πέντε χιλιόμετρα και τερμάτισε υποσχόμενος να το επιχειρήσει εκ νέου.

Ο Βασίλης Στεφανής, σύμφωνα με το cretapost.gr, έκανε τη διαδρομή μέσα σε 50 λεπτά. «Συμμετείχα στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Η διαδρομή ήταν άνετη και την έκανα σε 50 λεπτά περίπου. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και όλοι οι φορείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε.

Ο κ. Στεφανής μετείχε στο Run Greece για πρώτη φορά ωστόσο αποφάσισε να συμμετάσχει κάθε χρόνο.

«Η ιδέα να συμμετάσχω στην διοργάνωση του Run Greece ήταν του προπονητή μου, στο Iron Body Community, του Κώστα Σταθόπουλου. Καθημερινά περπατάω για δύο ώρες περίπου ενώ κάνω και γυμναστική κάποιες φορές το μήνα. Η ιδέα αυτή μου άρεσε και το αποφάσισα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελικά συμμετείχα γιατί η εμπειρία που απόκτησα είναι αξέχαστη. Για όσο είμαι καλά θα συμμετέχω», τόνισε σχετικά ο κ. Στεφανής.

rungreece1


Κλείσιμο
Ωστόσο, ο κ. Στεφανής παρατήρησε ότι στη διαδρομή δεν μετείχαν πολλοί νέοι. «Είχε αρκετό κόσμο αλλά όχι τόσο νεολαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθονται στον καναπέ και δεν συμμετέχουν σε τέτοια εκδήλωση. Απορώ πραγματικά. Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί σε αυτήν την οργάνωση αλλά έχει μάτια μόνο για τον καναπέ», επεσήμανε σχετικά ο κ. Στεφανής.


Ειδήσεις σήμερα:

«Με χτυπούσε με μανία μπροστά στον γιο μου»: Τι λέει το θύμα της άγριας επίθεσης από κρεοπώλη στο Ηράκλειο

Δεν κάνουν πίσω οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ παρά τις βολιδοσκοπήσεις Παπανδρέου

«Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι»: Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπουτάρη για το αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης