Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσειςγια την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.
Όπως είπε στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας, οι εορτασμοί στην Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο θα γίνουν κανονικά, όπως και η παρέλαση προσθέτοντας μάλιστα πως αυτή πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.
Όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης, η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας». «Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Μιλώντας γενικότερα για την πορεία της πανδημίαςτου κορωνοϊού ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «αν και δεν χειρίζομαι το θέμα κοιτώ την πίεση στο σύστημα υγείας. Εκεί είναι ισορροπημένα τα πράγματα, υπάρχει μια πίεση στη βόρεια Ελλάδα. Στο ΕΣΥυπάρχουν αντοχές κυρίως ως προς το θέμα των ΜΕΘ. Η γενική εικόνα είναι μια εικόνα ισορροπίας».
Δείτε βίντεο: Βορίδης: Κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τη συμμετοχή όλων, όχι μόνο εμβολιασμένων
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.