Τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου με έναν σοβαρά τραυματία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις μπάρες
Το ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου
Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/10) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, και προσέκρουσε στα προστατευτικά στηθαία του δρόμου.
Το ατύχημα σημειώθηκε μετά τη γέφυρα Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Λόγω του τροχαίου παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.