Ένα σοβαρό τροχαίοστην Καβάλακαι συγκεκριμένα ανάμεσα σε Ορφάνι και Τούζλα ήταν η αιτία για τον θάνατο ενός 38χρονου άνδρα μετά την σύγκρουση δύο οχημάτων.
Όπως μεταδίδει το proininews.grτο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ σε δρόμο που περνά πάνω από την παραλιακή Εγνατία. Στη συνέχεια και τα δύο οχήματα έπεσαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων, στο κάτω δρόμο.
Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από την σύγκρουση και ένας άνδρας 38 ετών έχασε την ζωή του.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»