Όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απαντώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, είναι «φάουλ» να αποκαλείται «ξένος» ο Χρήστος Στυλιανίδης.
«Να σου θυμίσω ότι στην Ελλάδα έχουν υπουργοποιηθεί ήδη δυο Κύπριοι ο πατέρας μου Λουκής Ακρίτας με την Ένωση Κέντρου και ο Γιάννος Κρανιδιώτης με το ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο παρήγαγαν έργο σπουδαίο και τίμησαν και την Ελλάδα και την Κύπρο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.