Καρδίτσα: Στο χωράφι του καλλιεργούσε... χασισόδεντρα και στο σπίτι είχε κάνναβη παραγωγής του

Καρδίτσα: Στο χωράφι του καλλιεργούσε... χασισόδεντρα και στο σπίτι είχε κάνναβη παραγωγής του

Ερευνάται αν διακινούσε τις ποσότητες - Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης και σε Καλαμάτα και Πιερία

κανναβη
Η φυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 ως 2,15 μέτρων που βρέθηκαν μέσα σε ένα αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, δεν μπορούσε παρά να ανήκει στον ιδιοκτήτη του καθώς ήταν προσεκτικά περιφραγμένο.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και κατά τις έρευνες που έγιναν στην κατοικία του κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο με ποσότητες κάνναβης σε νωπή και αποξηραμένη μορφή συνολικού βάρους 267,7 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 345 γραμμαρίων. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται και αν διακινούσε την παραγωγή του.

Πατέρας και γιοί καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Ένας 41χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 22 και 23 χρόνων εντοπίστηκαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να καλλιεργούν μέσα σε ένα πλαστικό κουτί δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν. Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης ένας Έλληνας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 105 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία – Όλα όσα θα ισχύουν

Mad Clip: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία και όχι στη στροφή - Αποκαλυπτικό βίντεο

Καιρός: Ερχονται έντονα καιρικά φαινόμενα από τα δυτικά - Κίνδυνος για πλημμύρες στις καμένες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης