Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται νεαρός αλλοδαπός που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία εικοσάχρονη πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης την προσέγγισε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς εκείνη βάδιζε στο πεζοδρόμιο κι αφού την έριξε αιφνιδιαστικά στο έδαφος επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για κατοχή μικροποσότητας χασίς, πράξη για την οποία κρατείται, ενώ φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.
Πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής άνδρα, 21 ετών, εις βάρος του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το καταγγελλόμενο περιστατικό.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.