Οι μετανάστες προσπαθούσαν να αμυνθούν και να προστατευθούν, ωστόσο εκείνοι πυροβολούσαν και τους χτυπούσαν με απίστευτο μένος ακόμα και στο κεφάλι. Τα θύματα της ρατσιστικής αυτής επίθεσης, αρχικά, δίσταζαν να δώσουν κατάθεση για τα όσα εφιαλτικά έζησαν, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να τους πείσουν, όταν τους ενημέρωσαν ότι ως θύματα ρατσιστικής βίας προστατεύονται από την απέλαση.
Οι αρχές είναι αποφασισμένες να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να παραπέμψουν τους ενόχους στη δικαιοσύνη, ενώ ήδη φαίνεται πως γνωρίζουν τους περισσότερους, με έναν εξ αυτών να έχει καταδικαστεί για ειδεχθές έγκλημα που αποκαλύπτει βιαιότητα και κυνισμό και στο παρελθόν.
Η Αστυνομία, μάλιστα, γνωρίζει ότι από νωρίς που έπιναν στο χωριό, οι δράστες είχαν αρχίσει να πυροβολούν με δύο-τρία πιστόλια.
Αναμένονται άμεσα εξελίξεις και πιθανότατα έκδοση ενταλμάτων.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.