ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα, Νίκαια και Παλαιό Ψυχικό - Δείτε πίνακα με όλες τις περιοχές και τις ώρες
Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν διάφορες περιοχές της Αττικής και σήμερα - Οι προγραμματισμένες διακοπές - Διακοπή ρεύματος σε Αθήνα, Νίκαια και Παλαιό Ψυχικό
Διακοπές ρεύματος, εν μέσω καύσωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη ο ΔΕΔΔΗΕ, επηρεάζοντας αρκετές περιοχές της Αττικής.
Οι διακοπές ρεύματος σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου, σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Ανάμεσα στις περιοχές όπου θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος περιλαμβάνονται η Νίκαια, το κέντρο της Αθήνας και το Παλαιό Ψυχικό.
Δείτε αναλυτικά στους πίνακες, τις περιοχές και τις ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος, πατώντας ΕΔΩ
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.