Φωτιά τώρα στην Αρχαία Ολυμπία

Φωτιά τώρα στην Αρχαία Ολυμπία

Εκκένωση και για τα χωριά Ηράκλεια, Πουρνάρι, Πελόπιο, Πλάτανος και Καυκανιά - Σε δασική έκταση η φωτιά - Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και τέσσερα αεροπλάνα

ilia_fotia
Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας και στην περιοχή Γραμματικού στο Λαντζόι.

Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την Καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και τέσσερα αεροπλάνα) που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. 

4 Αυγούστου 2021


grioula-fwtia


Κλείσιμο
irakleia-lantzoi1-21
irakleia-lantzoi2-21


Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, κατασβέστηκε άμεσα η φωτιά στο Φλόκα, ωστόσο η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή Ηράκλεια και Λαντζόι καίει σε δασική έκταση σε συνέχεια της περσινής πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στο ίδιο σημείο.

Πυρκαγιά στην Ηράκλεια Ηλείας


irakleia-lantzoi3-21


Μάλιστα, ζητήθηκε προληπτική εκκένωση του χωριού Ηράκλεια. Παράλληλα, εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε από την Πυροσβεστική και για την κοινότητα Πουρνάρι, που βρίσκεται κοντά στην Ηράκλεια, ενώ ανάλογη εντολή έχει δοθεί και για τα χωριά Πελόπιο, Πλάτανος και Καυκανιά, σύμφωνα με το PatrisNews.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική, «η φωτιά έχει δυναμική».

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράκ Ομπάμα: Ο «αόρατος» πλανητάρχης κλείνει τα 60 ως millionaire

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της 43χρονης!

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα: Ενισχύονται οι άνεμοι (5 με 6 μποφόρ) από το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης