Cool, άνετος και πάνω απ’ όλα αισιόδοξος εμφανίστηκε στην αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεωνένας μαθητής από την Καλαμάτα, που αντιμετώπισε με πρωτοφανή ψυχραιμία την όποια… παρεκτροπή από τον προγραμματισμό.
Όπως δήλωσε στο BEST TV, ο μαθητής πήγε για να γράψει χημεία. Ωστόσο το υπό εξέταση ήταν ιστορία. Και ένεκα της σύγκρουσης, όπως είπε, τους έγραψε… μαθηματικά. «Λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερα».
Πάντως, ο μαθητής ανέφερε ότι τα θέματα ήταν… βατά, ακόμη και για κάποιον που δεν είχε διαβάσει, επισημαίνοντας: «Εδώ έγραψα εγώ».
Για το μέλλον του είναι επίσης αισιόδοξος. «Ιχθυοκαλλιέργειες; Κάτι τέτοιο. Πρόβατα στην Πάτμο; Θα δείξει», είπε στην κάμερα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ