Βόλος: Άρπαξε μαχαίρι και κυνηγούσε πρώην σύζυγο και πεθερό!

Βόλος: Άρπαξε μαχαίρι και κυνηγούσε πρώην σύζυγο και πεθερό!

Ξύπνησαν μνήμες από το πρόσφατο φρικτό διπλό φονικό της Μακρινίτσας

opke
Κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο πήγε στο σπίτι στον Βόλο όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του μαζί με τα πεθερικά του ένας 46χρονος από την Αλβανία και άρχισε να τους καταδιώκει απειλώντας να τους σκοτώσει, ξυπνώντας μνήμες από το πρόσφατο φρικτό διπλό φονικό της Μακρινίτσας!

Ο μαινόμενος 49χρονος έφτασε στο σημείο να κυνηγήσει την επίσης αλβανικής καταγωγής 37χρονη πρώην σύζυγό του και τον 64χρονο πρώην πεθερό του μέσα στο σπίτι τους, το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια του και να καταφύγουν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλαν την επίθεση και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.

Ο θερμόαιμος Αλβανός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., που του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,77 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο 49χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη με τις κατηγορίες της απειλής, της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα 

Αποχώρηση «βόμβα» της Οσάκα από το Roland Garros: Οι επικρίσεις, η μάχη με την κατάθλιψη και οι συγκρίσεις... με τη Μέγκαν!

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμό παιδιών: Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι

«Έκρηξη» των προκρατήσεων στην βραχυχρόνια μίσθωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης