Με το χέρι στο γύψο είναι τα τελευταία 24ωρα η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη έπειτα από ατύχημα που είχε μέσα στο γραφείο της. Μιλώντας η ίδια στην εφημερίδα On Time τόνισε πως στραβοπάτησε ενώ οι πόνοι της ήταν αφόρητοι. Μάλιστα όπως είπε ήταν τυχερή καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρότερα.
«Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το 'χω βάλει στο γύψο», τόνισε η κυρία Παγώνη. Πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και ελπίζει σύντομα να βγάλει το γύψο.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.