Πάτρα: Θηλυκή συμμορία έκλεψε είδη από οκτώ μαγαζιά σε ένα απόγευμα!

Πάτρα: Θηλυκή συμμορία έκλεψε είδη από οκτώ μαγαζιά σε ένα απόγευμα!

Η σπείρα έκανε επιδρομή σε καταστήματα ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, εσωρούχων και γυναικείων τσαντών στο κέντρο της πόλης

opke
Σε... επαγγελματικά πρότυπα ήταν οργανωμένη μια σπείρα τριών γυναικών που έκαναν επιδρομή στα καταστήματα ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, εσωρούχων και γυναικείων τσαντών στο κέντρο της Πάτρας και διέπραξαν τη μια μετά την άλλη οκτώ κλοπές αρπάζοντας πλήθος εμπορεύματα όλων των ειδών!

Η τελευταία τους «δουλειά» αποδείχθηκε μοιραία για δυο από τις δράστιδες, οι οποίες έκλεψαν δυο γυναικείες τσάντες από ένα κατάστημα ενδυμάτων και τράπηκαν σε φυγή, καθώς τις εντόπισαν σε κεντρική πλατεία της Πάτρας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι τις προσήγαν για προανάκριση. Από την έρευνα προέκυψε ότι μαζί με την συνεργό τους είχαν διαπράξει νωρίτερα άλλες επτά κλοπές.

Στην κατοχή των δυο γυναικών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος παιδικών και αθλητικών ενδυμάτων, εσώρουχα και άλλα είδη, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους εμπόρους και τους αποδόθηκαν. Έτσι, η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών, ενώ αναζητείται η συνεργός των δυο γυναικών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.



Ειδήσεις σήμερα:

Κάμαλα Χάρις: Αντιδράσεις για κλιπ που τη δείχνει να «σκουπίζει» το χέρι της μετά από χειραψία με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο

Να σταματήσουν όλες οι πτήσεις πάνω από τη Λευκορωσία μετά την «αεροπειρατεία» ζητά Βρετανός αξιωματούχος

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του ανέβασε ο Χαρδαλιάς - «Άνανδροι, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης