Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακή φορεσιά και στη Θεσσαλονίκη - «Να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία»
Τι είπε στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν τι φορούσε - Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για ζητήματα που άπτονται των εκδηλώσεων για τα 200 έτη από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης
Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την άφιξή της, απευθυνόμενη στον περιφερειάρχη είπε χαρακτηριστικά: «Απόστολε επιτέλους, τήρησα την υπόσχεση μετά από δύο αναβολές και χαίρομαι πολύ που σε βλέπω».
Η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει εντός της ημέρας σειρά συναντήσεων αλλά και επισκέψεις. Αύριο θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επιλογή που έκανε στο ντύσιμο της, η πρόεδρος απάντησε «να ψάξετε και να μάθετε λίγο ιστορία για να ξέρετε ποιες είναι οι φορεσιές της Μακεδονίας».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.