Απεργία ΜΜΜ - Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο - Δείτε live εικόνα

Απεργία ΜΜΜ - Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο - Δείτε live εικόνα

24ωρη απεργία σε μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και τραμ - Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε σε χάρτη πού θα συναντήσετε κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους

kinisi_apergia_art
Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί πολλή αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Κατεχάκη, Συγγρού, Πειραιώς, λεωφόρος Ηλιουπόλεως και λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου ήταν για τουλάχιστον δυο ώρες το πρωί της Πέμπτης δρόμοι απροσπέλαστοι.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω συγκεντρώσεων, παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι: Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, οδός Πανεπιστημίου και λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη.

Κλειστός δρόμος στο κέντρο 6/5/2021


Σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιούνται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς, με  συνδικαλιστικές οργανώσεις να προγραμματίζουν για σήμερα τις συγκεντρώσεις τους. Υπενθυμίζεται πως μια σειρά εργαζομένων απεργούν ή πραγματοποιούν στάση εργασίας σήμερα, ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η πρώτη συγκέντρωση της ημέρας ήταν αυτή του ΠΑΜΕ που πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος. Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ συμμετέχουν εργατικά κέντρα και συνδικαλιστικές οργανώσεις που πρόσκεινται σε αυτό, από όλους τους κλάδους.

Στις 11:00 η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή. Στην συγκέντρωση της πλατείας Κλαυθμώνος  συμμετάσχουν και σωματεία εργαζομένων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ, τις εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία κ.ά.



kinisidromoi-apergiammm-kinsi-botiliarisma


Κλείσιμο
Ειδικότερα,  

Κίνηση καταγράφεται από νωρίς το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα η λεωφόρος Κηφισίας, στο ρεύμα προς Άθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ άκρως αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της Καλλιρόης.

Καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα, λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι και επί της λεωφόρου  Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη συμβολή της με την Κατεχάκη, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών. 

Το κέντρο της πόλης παραμένει απροσπέλαστο μέχρι και αυτή την ώρα. 
kinisistousdromous-apergiammm


Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία για να τιμήσουν την εργατική πρωτομαγιά, με τους Αθηναίους -τόσο λόγω των 24ωρων κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της απεργίας όσο και λόγω του «μποτιλιαρίσματος» που συνήθως δημιουργείται στους κεντρικούς δρόμους - να πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή στις ώρες αιχμής στους δρόμους της Αθήνας. 
kinisitora-kinisikedro-metro-tram-leoforeia-apergiammm


LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 12:00, μέσω του χάρτη της Google
kinisitora-kinisi-oradodeka-apergiammm






Ειδήσεις σήμερα: 

Κουδούνι τη Δευτέρα: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Κικίλιας: Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30-44 από τέλος Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης