Ο Τσοβόλας ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για τις διαρροές καταθέσεων στην σκευωρία της Novartis
«Η αποσπασματική διαρροή καταθέσεων κάποιων από τους εξεταζόμενους μάρτυρες στην κ. Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου που διενεργεί δικαστική έρευνα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και παράνομη είναι και ηθικά και δικαστικά απαράδεκτη», υποστηρίζει
Ειδικότερα, ο κ. Τσοβόλας στη δήλωσή του αναφέρει:
«Η αποσπασματική διαρροή καταθέσεων κάποιων από τους εξεταζόμενους μάρτυρες στην κ. Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου που διενεργεί δικαστική έρευνα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και παράνομη είναι και ηθικά και δικαστικά απαράδεκτη. Η συμπεριφορά αυτή είναι και ποινικά κολάσιμη και επί τέλους πρέπει ο αρμόδιος Εισαγγελέας να επιληφθεί των περιπτώσεων αυτών και να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των υπαιτίων που παραβιάζουν την μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας.
Βέβαια αυτές οι διαρροές, όπως προσφάτως του εξετασθέντος μάρτυρα Σάμπυ Μιωνή, που αναφέρονται σε φερόμενο διάλογο του με τον δικηγόρο Ιωάννη Ματζουράνη, ο οποίος (τελευταίος) με ανακοίνωσή του διαψεύδει το περιεχόμενο του διαλόγου, εξυπηρετούν άθλιες πολιτικές σκοπιμότητες και αποδεικνύουν ότι η δίωξη κατά του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική. Αναμένουμε επί τέλους ο αρμόδιος Εισαγγελέας να διατάξει άμεσα προκαταρκτική εξέταση για την ανεύρεση των υπευθύνων των παράνομων αυτών διαρροών. Ασφαλώς είναι πολύ εύκολη η ανακάλυψη αυτών που κάνουν τις διαρροές, γιατί τα πρόσωπα που έχουν συμφέροντα είναι συγκεκριμένα και ελάχιστα».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.