Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στον Βύρωνα από την επίθεση που δέχτηκαν δυο ανήλικα κορίτσια από μια 37χρονη γυναίκα.
Ήταν λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, όταν μια γυναίκα στην οδό Καλλιπόλεως στον Βύρωνα, βγήκε στο μπαλκόνι της -στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας- και πέταξε ένα δοχείο με πετρέλαιο σε παρέα τεσσάρων κοριτσιών που ήταν κάτω από το σπίτι της.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν δυο κορίτσια 13 και 14 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η 37χρονη γυναίκα που πιθανότατα ενοχλήθηκε από την παρουσία των κοριτσιών κάτω από το σπίτι της, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και σήμερα οδηγείται στο εισαγγελέα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή