Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει πλέον στους 294
Μανώλης Καλατζής
Κανένα περιθώριο δεν φαίνεται να υπάρχει για σκέψεις χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για την περίοδο του Πάσχα στηνΚύπρο, καθώς οι θάνατοι, τα κρούσματα και οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό παραμένουν σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα.
Σήμερα ανακοινώθηκε ο θάνατος ακόμα τριών ανθρώπων. Πρόκειται για δύο άντρες 58 και 64 ετών και μία γυναίκα 82 ετών. Κανένας εκ των τριών δεν είχε εμβολιαστεί. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει πλέον στους 294. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 284 ασθενείς με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 68 σε σοβαρή κατάσταση.
Σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 59.766 τεστ και εντοπίστηκαν 822 νέα κρούσματα. Το ποσοστό θετικότητας έχει ανέλθει στο 1,38%. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 57.081.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής