Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση των τριών διασυνδέομενων συμμοριών που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, ενώ ήδη έχουν προφυλακιστεί έξι από τους οκτώ Ρομά που συνελήφθησαν. Στις 39 κλοπές που είχαν εξιχνιαστεί, προστέθηκαν ακόμη 11 φτάνοντας τις 50!
Οι νέες περιπτώσεις προέκυψαν από πολίτες που αναγνώρισαν ανάμεσα στα κλοπιμαία τα δικά τους τιμαλφή ή κατήγγειλαν διαρρήξεις μετά την εξάρθρωση των τριών εγκληματικών ομάδων. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι μεταξύ των πολιτών που είχαν πέσει θύματα κλοπής από τους δράστες ήταν και ένας... αξιωματικός της τοπικής Αστυνομίας!
Με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη πέντε δράστες, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται μέχρι στιγμής 13 Ρομά και η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και άλλα μέλη των συμμοριών. Κάποια από αυτά, κατηγορούνται και για δυο ληστείες, μία στη Μεγάλη Χώρα όπου άρπαξαν 10 ευρώ και μια βέρα από μια 83χρονη και άλλη μια σε βάρος 89χρονης στο Αγρίνιο από την οποία άρπαξαν ένα κινητό και οκτώ... κότες!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους