Ημαθία: Είχε βαλλίστρα, μαχαίρια, τσεκούρι και ναρκωτικά

Ημαθία: Είχε βαλλίστρα, μαχαίρια, τσεκούρι και ναρκωτικά

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη 

Hmathia-toxa111
Με κοινή επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας από την Φλώρινα και την Βέροια, συνελήφθη ένας 42χρονος Έλληνας που είχε στην κατοικία του σε περιοχή της Ημαθίας ένα μικρό οπλοστάσιο από αιχμηρά αντικείμενα και ναρκωτικά.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν μια βαλλίστρα με 20 βέλη και 20 μύτες βελών, εννέα μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και 41 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και δυο μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα στο Ηράκλειο

Εκτεταμένες έρευνες για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής έγιναν από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και Ηρακλείου, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Β’ τμήματος Ηρακλείου σε μια περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, μετά από έρευνες στις κατοικίες τους όπου κατασχέθηκαν συνολικά 53 φυσίγγια, ένα κυνηγετικό όπλο και μία ξιφολόγχη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος του ενός σχηματίστηκε δικογραφία και για ζωοκλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Η ιστορική πομπή μεταφοράς των Φαραώ στο νέο μουσείο στο Κάιρο

Κοσμοπλημμύρα στις πλατείες έφερε ο καλός καιρός και η χαλάρωση - Φωτό και βίντεο

Η Μαντόνα ποζάρει μόνο με τα... κοσμήματά της - Φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης