Σε Pet Shop της Αθήνας η ινδική κόμπρα που παρολίγο να σκοτώσει τον 30χρονο

Σε Pet Shop της Αθήνας η ινδική κόμπρα που παρολίγο να σκοτώσει τον 30χρονο

Η κόμπρα μεταφέρθηκε στο Pet Shop έπειτα από πρωτοβουλία της οικογένειας και των φιλικών προσώπων του 30χρονου - Οι Αρχές ερευνούν με ποιο τρόπο εισήγαγε ο 30χρονος την Ινδική κόμπρα στην Ελλάδα

indiki98
Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε η ινδική κόμπρα στην κατοχή του 30χρονου, εντόπισε το επικίνδυνο ερπετό σε Pet Shop στο κέντρο της Αθήνας.

Η κόμπρα μεταφέρθηκε στο Pet Shop έπειτα από πρωτοβουλία της οικογένειάς του και φιλικών προσώπων σχεδόν αμέσως μετά το συμβάν που λίγο έλειψε να κοστίσει την ζωή του 30χρονου. Θυμίζουμε ότι οι γονείς του είχαν ναυλώσει ιδιωτική πτήση από Κύπρο για να μεταφερθεί το αντίδοτο για το δηλητήριο στην Αθήνα.

cobraphotos__1_
cobraphotos__2_


Για την τύχη και τη νέα κατοικία του φιδιού θα αποφασίσει η αρμόδια για την προστασία ζώων Εισαγγελέας και μένει να διερευνηθούν οι πληροφορίες ότι ο 30χρονος φέρεται να είχε 15 ακόμη επικίνδυνα φίδια εντός του διαμερίσματός του στο Ζωγράφου. Το εκμυστηρεύτηκε άλλωστε και ο ίδιος στους γιατρούς του Αγίου Σάββα μόλις συνήλθε έπειτα από την πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Οι Αρχές πρέπει να ψάξουν με ποιο τρόπο εισήγαγε ο 30χρονος την Ινδική κόμπρα στην Ελλάδα, να εξετάσουν τη νομιμότητα πιθανών παραστατικών εισαγωγής κι όπως προαναφέραμε, το ενδεχόμενο να είχε κι αλλά φίδια στην κατοχή του. Σημειώνεται ότι ο 30χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο για αποθεραπεία και δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αυξημένο κατά 61% στις δύο τελευταίες μετρήσεις το ιικό φορτίο των λυμάτων στη Θεσσαλονίκη

«Χαμός» και... πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης απαντά στους επικριτές του - «Σύντροφοι σπίτι όλα καλά;»

Ελεύθερη κυκλοφορία των «καθαρών» ηλεκτρικών οχημάτων στον δακτύλιο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης