Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, με αφορμή τον ένα χρόνο που οι σχολές είναι κλειστές.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, όπως τονίζουν, συμμετέχουν ενωμένοι και μάχονται ενάντια τόσο στην αστυνομοκρατία και την καταστολή όσο και στα νέα αντιεκπαιδευτικά μέτρα του υπουργείου Παιδείας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.